Renkli Salata
|
Malzemeler
Toz şeker - 1 tatlı kaşığı
Kapya biber - 1 adet
Limon - 1 adet
Dereotu - 0.25 demet
Kimyon - 0.25 tatlı kaşığı
Üzüm sirkesi - 1 yemek kaşığı
Kornişon turşusu - 3 adet
Karnabahar - 0.25 adet
Brokoli - 0.5 adet
Pancar - 1 adet
Konserve mısır - 3 yemek kaşığı
Zeytinyağı - 3 yemek kaşığı |
ADIM 1
Çiçeklerine ayırdığımız karnabahar ve brokoliyi buharda haşlayalım.
ADIM 2
Pancarı da ayrı bir kapta buharda haşlayın ve sebzeleri servis tabağına alalım. Küp doğranmış kapya biber ile turşuyu da ilave edelim.
ADIM 3
İri doğranmış dereotu ile mısırı da ekleyelim. Bir kapta zeytinyağı, sirke, toz şeker, limon suyu ve tuzu karıştıralım.
ADIM 4
Salatanın üzerine gezdirelim ve servis edelim.
Afiyet olsun!