Kişnişli Fasulye


 
    
           Malzemeler
           Limon- 1 adet
           Sarımsak - 3 diş
           Kuru Soğan - 2 adet
           Ceviz - 1 su bardağı
           Fasulye - 750 gram
           Taze Kişniş - 1 çorba kaşığı 
           Zeytinyağı - 2 çorba kaşığı
 
 
   
  

 

ADIM 1

Fasulyeleri ince ve uzun keselim, soğanları halka şeklinde doğrayalım.

 

ADIM 2

Bir tencereye koyalım ve az bir su ile haşlayalım.

 

ADIM 3

Haşlanan malzemelerimizi kaba alalım ve ılımaya bırakalım.

 

ADIM 4

Diğer taraftan, sarımsakları ince ve cevizleri ise iri bir şekilde ezelim.

 

ADIM 5 

Bunları kişniş ile karıştıralım ve fasulyenin üzerine yayalım.

 

ADIM 6 

Üzerine limon ve zeytinyağını gezdirelim. 

 

ADIM 7 

Ilık veya soğuk olarak servis edelim

 

Afiyet olsun!


IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.