Kişnişli Fasulye
|
Malzemeler
Limon- 1 adet
Sarımsak - 3 diş
Kuru Soğan - 2 adet
Ceviz - 1 su bardağı
Fasulye - 750 gram
Taze Kişniş - 1 çorba kaşığı
Zeytinyağı - 2 çorba kaşığı
|
ADIM 1
Fasulyeleri ince ve uzun keselim, soğanları halka şeklinde doğrayalım.
ADIM 2
Bir tencereye koyalım ve az bir su ile haşlayalım.
ADIM 3
Haşlanan malzemelerimizi kaba alalım ve ılımaya bırakalım.
ADIM 4
Diğer taraftan, sarımsakları ince ve cevizleri ise iri bir şekilde ezelim.
ADIM 5
Bunları kişniş ile karıştıralım ve fasulyenin üzerine yayalım.
ADIM 6
Üzerine limon ve zeytinyağını gezdirelim.
ADIM 7
Ilık veya soğuk olarak servis edelim
Afiyet olsun!